Hanging on Load Screen

Got a problem getting things to work? Drop us a line here and you'll find all the help you need.
Post Reply
aether4u
Posts: 65
Joined: Sat Oct 02, 2004 2:15 am

Hanging on Load Screen

Post by aether4u »

I'm trying to optimize my graphics settings here, and it's getting really annoying to have to reboot every time I change something. I can log-in fine the first time, but once I log-out and change something in the Configuration wizard, I can't get back in! It gets all the way to the 'loading bar' screen (right before you enter the world), and the bar fills all the way up... but it just sits there. I end up having to CTRL-ALT-DEL to end the task, and then reboot. Once I come back up, I can log in *once* more. Anyone?
guhack
Posts: 27
Joined: Thu Sep 23, 2004 8:48 pm

Re: Hanging on Load Screen

Post by guhack »

I have this same issue during loading. I don't change my config options, but due to ingame bugs effecting my fighting, I have to relog very often. It seems about 33% of the time I hang when loading & have to end the app & relaunch before it works again.

I hope these issues can be fixed quickly, prior to the first patch. As that seems to be weeks away.
dpkdpk
Posts: 105
Joined: Thu Sep 30, 2004 1:42 am

Re: Hanging on Load Screen

Post by dpkdpk »

aether4u wrote:I'm trying to optimize my graphics settings here, and it's getting really annoying to have to reboot every time I change something. I can log-in fine the first time, but once I log-out and change something in the Configuration wizard, I can't get back in! It gets all the way to the 'loading bar' screen (right before you enter the world), and the bar fills all the way up... but it just sits there. I end up having to CTRL-ALT-DEL to end the task, and then reboot. Once I come back up, I can log in *once* more. Anyone?
That happened to me, too, before I did the Linksys Port Triggering fix. I think the problem was that the network connection timed out between the time it let me choose the player and the loading of the world.
User avatar
3lement
Posts: 15
Joined: Thu Sep 30, 2004 1:15 am

Re: Hanging on Load Screen

Post by 3lement »

Yup, I have the same problem, just I havent fixed it =/
C=={===========>|<===========}==D
Words of Wisdom are not always spoken
by the wise.
C=={===========>|<===========}==D
Post Reply

Return to “Technical Support”